Den norske smaken

Norsk natur, melk og god smak

Her oppe i kalde Norge spiser vi nordmenn mer iskrem enn nesten alle andre land i hele verden.

Hvorfor er det slik?

Nordmenn på reise savner ofte brunost, melkesjokolade,
et kaldt glass med norsk melk og iskrem.

Fellesnevneren?

Norske meieriprodukter.

Det er nettopp de norske råvarene og vår tradisjonsrike måte å lage iskrem på som skiller oss fra resten av verden.
Den viktigste ingrediensen i all fløteis er fersk fløte.

Her i Norge bruker vi alltid fløte av høy kvalitet fra norske kyr – i mange andre land er det vanlig å bruke vegetabisk fett, som er billigere.

Norske iskremspisere liker den deilige kremsmaken som bare norsk fløte og melk gir.

I tillegg kjenner norske iskremprodusenter til hvilke smaker det norske folket vil ha og benytter de råvarene som stemmer med forventningene de har til god smak.

At iskremen produseres i Norge – og det faktum at vi benytter oss av gode norske råvarer – fører også til at det både skapes og sikres arbeidsplasser og kompetanse her i Norge.